{ }

Бързи кредити вече се предлагат онлайн, през уеб базирани платформи, които позволяват да вземете пари назаем ,без да ставате от компютъра.  Как става това?
Фирмите, даващи бързи кредити, предоставят онлайн калкулатор, с който можете да изчислите каква лихва трябва да платите за избраната от вас сума. Ако условията ви устройват, попълвате електронен формуляр с всички свои лични данни. Тази информация е необходима на фирмата за бързи кредити, за да проследи кредитната ви история, за да има сигурност, че работите и сте способен да върнете бързите кредити в уговорения срок.

Формулярът се разглежда от експертите във фирмата за бързи кредити, прави се експресно проучване и отговорът идва в максимално кратък отрязък от време. Получавате писмо на електронната си поща, с което ви уведимяват, че имате одобрение за получаване на бързи кредити. Подписването на договора става също онлайн чрез линк в личния ви е-мейл. След това кредитната къща за бързи кредити превежда парите по личната ви банкова сметка, която сте посочили в договора.

При закъснение на връщането на бързите кредити, уведомяването също става електронно до един определен етап, като всеки просрочен ден увеличава лихвата ви. Ако се забавите над уговорения краен срок, бързите кредити се прехвърлят към фирми за събиране на дългове.

Sidebar